Vinnare av GMBK`s Lydnadsraketen 2009!!!

Japp...Dexter och jag blev vinnare av GMBK`s vandringspris Lydnadsraketen, vårt snitt blev ungefär 180p/start (iof var det bara vi som sökte, men ändå...hihi!  
Snart kommer våra namn stå på en buckla i GMBK`s klubbhus...KUL!!! Jag gillar ju verkligen att vinna saker, så det här passar mig (och nog Dexter om han hade förstått) perfa. Kriterierna för att kunna söka vp:t kan du se nedan:

Lydnadsraketen
VP instiftat och skänkt av Annika Falkenberg att utdelas till det ekipage som under året uppnått högst snittpoäng på tre starter i lydnadsklass 1 (tre starter krävs). Varken förare eller hund får tidigare ha tävlat högre än lydnadsklass I eller appellklass.Idag gav vi oss ut på nya äventyr med Frida och Cissi. Denna gågen bar det av till Jennylunds Ridklubb i Bohus. Jag red där när jag var liten och hade ett svagt minne av att det var fin natur. Det blev en mycket trevlig promenad trots att Dexter betedde sig som ett pucko i princip hela tiden. Nu ligger han och sover och beteer sig rätt bra dock :)Dexter, Frida och Pepsi posar i en snödriva...kallt om rumpan blev det fort! Frida & Cissi fick psykbryt...Pepsi undrade vad de höll på med...ha ha ha!Världens bästa promenadkompisar :)Dexter är väldigt lydig...när han sitter still...;)
Kommentarer
Postat av: Maria

GRATTIS! Missade helt att söka själv:(

2010-02-09 @ 20:34:20
URL: http://fullspeedforward.se
Postat av: Cicci

Tack! Du får söka med Malte ist :)

2010-02-11 @ 19:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0