Julfin...

Dexter är nu nybadad eftersom han inte fick komma med på julfirnadet annars. Tydligen luktar han illa...jag känner bara att han luktar nypon ;) De senaste dagarna har det varit slutspurt i skolan och inte så mycket hundande. Imorgon är sista dagen i skolan så nu kommer det att finnas MASSA tid över till hunderiet...*skönt*. Idag tog vi en långpromenad i Sisjön, Dexter njöt i fulla drag och rullade sig i snön och sprang som en tok i både skog och på isen!!!  Snart kommer Flamenco för att sova över och innan dess ska jag slå in lite julklappar...kul kul kul!

Händelserik dag

Det här med att en ny blogg skulle få mig mer motiverad verkar ju funka sådär...hehe. Men skam den som ger sig!

Idag har det bara varit hundar, hundar, hundar (och väääldigt mycket farmvillande ;) ). Vi började dagen med att ta en promenad vid havet med Elsa, Ludde och Diesel. Lite sök, budföring, platsliggning hann vi med också. Mitt i promenaden hörde vi en hund som skällde, typ jaktskall. Den skällde i evigheter så jag och Elsa började undra vad det var för någonting, inte är det väl någon som jagar vid skjutfältet? Men det visade sig när vi kom ut på fältet att det satt två jägare i bergen...tur att de inte sköt oss :)

När vi kom hem mötte vi Jennie och Nova. Jennie, Ted m.fl. skulle åka och shoppa loss på Ullared så Nova fick vara med mig och Dexter istället. Det är lätt att glömma av hur man ska göra med en unghund när man har en "färdig" version själv, men efter lite telefonjour med Frida och Elsa gick allt som på räls. Nova är toppen mysig och gillar verkligen att leka med farbror Dexter. De har busat en del, men för det mesta har de sovit i olika högar. Nu har Nova åkt hem och Dexter ligger i en hög och stensover, jag är faktiskt oxå rätt trött, blir en tidig kväll idag.

För övrigt så är min tankar uppfyllda av kommande praktikplats (som fortfarande är okänd), vilka extra kurser jag ska läsa till våren och lite annat smått och gott. Vilken dag som helst ska jag sätta igång och träna planerat och strukturerat inför Lkl2...:)
Här kommer lite bilder från dagen.RSS 2.0