Verkstadshund, nyckeltjuv och tröttis!

Häromdagen skulle jag städa bilen lite snabbt...den blev snabbt städad men sen vägrade bileländet att starta...*grrrr* Bara att ringa till vår servicetekniker för att få hjälp. När jag ringde satt han och åt lunch i Alperna...ha ha ha. Han fixade iaf så att en av hans kollegor kom och hjälpte mig. Det kallar jag service!!! Så alla ni som är ute efter duktiga servicetekniker, vänd er till Volvobil! Det hela slutade med att jag och Dexter fick åka till 5 Direkt och få ett nytt batteri insatt...tur att det inte är min bil ;)

Det senaste i Dexters testestoronliv är att han stjäl mina saker...hehe! Favoriten just nu är mina hemnycklar...charmigt värre. Annars gör vi inte så mycket för tillfället....sängen är vår bästa vän :)


Super serviceteknikern från Volvobil Arendal


Dexter chillar i 5 Direkt verkstaden


Tjuv tjuv ska du heta....;)Tröttnos!

Vinnare av GMBK`s Lydnadsraketen 2009!!!

Japp...Dexter och jag blev vinnare av GMBK`s vandringspris Lydnadsraketen, vårt snitt blev ungefär 180p/start (iof var det bara vi som sökte, men ändå...hihi!  
Snart kommer våra namn stå på en buckla i GMBK`s klubbhus...KUL!!! Jag gillar ju verkligen att vinna saker, så det här passar mig (och nog Dexter om han hade förstått) perfa. Kriterierna för att kunna söka vp:t kan du se nedan:

Lydnadsraketen
VP instiftat och skänkt av Annika Falkenberg att utdelas till det ekipage som under året uppnått högst snittpoäng på tre starter i lydnadsklass 1 (tre starter krävs). Varken förare eller hund får tidigare ha tävlat högre än lydnadsklass I eller appellklass.Idag gav vi oss ut på nya äventyr med Frida och Cissi. Denna gågen bar det av till Jennylunds Ridklubb i Bohus. Jag red där när jag var liten och hade ett svagt minne av att det var fin natur. Det blev en mycket trevlig promenad trots att Dexter betedde sig som ett pucko i princip hela tiden. Nu ligger han och sover och beteer sig rätt bra dock :)Dexter, Frida och Pepsi posar i en snödriva...kallt om rumpan blev det fort! Frida & Cissi fick psykbryt...Pepsi undrade vad de höll på med...ha ha ha!Världens bästa promenadkompisar :)Dexter är väldigt lydig...när han sitter still...;)
RSS 2.0