Sandsjöbacka...

Jaaaaa...äntligen har Frida komit hem :) Vi firade det hela med att ta en promenix i Sandsjöbacka. Dexter var måttligt road innan promenixen, men väl i skogen fick han massor av energi. Han spårade b.la. älg JÄÄÄÄÄTTE nära motorvägen...detta uppskattade jag inte direkt!!! Annars var det en mycket trevlig promenix, bilder kan du se här (orkade inte ladda upp på bloggen idag, tog för låååång tid):

http://www.facebook.com/album.php?aid=139798&id=569767514&l=4d842b66b6

Nu ska jag slappa en stund och sen ska Ida laga mat till mig...*lyx*Livet rullar på...

Efter många påtryckningar (tack Maria) är det äntligen dax för ett nytt blogginlägg :) Tentan blev tillslut inlämnad, har aldrig kännts så skönt att bli av med en tenta...håller tummarna för att den blir godkänd oxå.

I tisdags började Dexter på dagis och jag började min praktik. Till följd av detta har vi båda två sovit hela kvällarna och nätterna....ha ha ha! Jag trivs TOPPEN bra på min praktikplats, ska bli riktigt roligt att vara där hela terminen. Mina handledare och den övriga personalgruppen är väldigt trevliga och måna om att jag ska ha det bra.


Tuff tuff...tåget susar fram med mig på morgonen :)


Dexter däremot tycker att det är tråkigt att gå på dagis när favoritfröken inte är där, men han börjar ge med sig lite ;) Nästa måndag är hon tebax på dagis och jag vet inte vem av oss som kommer att bli gladast :) Har börjar pilla lite med momenten i Lkl 2 igen, målet är att starta någon gång i vår...tur att våren är lång ;) Blir säkert mer ordning på tränandet om några veckor, när både jag och Dexter har vant oss vid vårt nya fullproppade liv.
Imorgon är det tävlingsdax för Cissi och Buster...jag håller tummarna så att de blir blåa...HEJA HEJA HEJA!!!!

Nä, nu ska jag slappa vidare i soffan och bara njuta av att vara LEDIG hela helgen...tjohooooo!!!!


Nytt år, praktikplats och förlängt jullov :)

Äntligen har det blivit nytt år!!! Jag känner mig alltid extra peppad precis efter nyår, livet känns så där okomplicerat och fritt några veckor i januari...härlig känsla :)
Nyårsafton tillbringades hemma med Dexter och Nova, jag var lite sjuk tidigare i veckan och eftersom jag jobbar hela helgen kändes det smartas att vara hemma och ta det lugnt. Kvällen blev riktigt trevlig med god mat och fina fyrverkerier...grannarna sköt dock så att fönsterna skakade...*grrrrr*


Partyprissen Dexter


Nova nyårspussade på Dexter en hel del :)


Även jag fick mysiga pussar av Novisen :)


Precis innan jullovet startade fick jag min efterlängtade praktikplats :) Jag ska vara LSS-handläggare i Kungsbacka...tjohoooooo!!! Jag är väldigt nöjd med min placering och att pendla är bara avslappnande. I början av januari ska jag träffa min handledare och sen sätter praktiken igång den 19 januari :)


Kungsbacka stationMmm...sen var det ju det här med det förlänga jullovet...ha ha ha! Kanske borde börja med tentan snart, men det är ju sååååååååååååååå många dagar kvar. Åker upp till landet imorgon och då kanske, men bara kanske, ska jag sätta igång. Det finns ju så mycket annat att göra som är roligare, jobba, gå promenader med Dexter, städa och sortera i lgh:n...ja listan kan göras lång på andra tidsfördriv ;)
Nu ska jag strax lämna Dexter hos Jennie, Ted och Nova, själv ska jag iväg och jobba :)


RSS 2.0